CORONA-CHALLENGES

Geef toe, jij hebt je tijdens die eerste lockdown ook keihard verveeld! Niet?! We gingen ’s ochtends eens een wandeling maken, we maakten een uitgebreidere maaltijd klaar om onze dag toch wat te vullen en daarna even platte rust om in de namiddag misschien nog een wandelingetje te maken. Ah ja, en met de kinderen konden we de berenjacht doen, waarbij we na 5 keer wisten dat er bij de derde straat rechts een grote panda ons achter het raam zat op te wachten. Surprise, surprise!! Wil jij dit niet opnieuw? En wil je je dagen eens wat actiever invullen? Doe dan mee met onze corona-challenges!! Wedden dat er iets tussen zit voor jou (en je gezin)?!

 

Elke week zorgen we voor een nieuwe challenge! Deze challenges zullen heel uiteenlopend zijn. Ik wil nog niet te veel verklappen maar geloof me, het wordt de max! 

CHALLENGE 1: GROETJES UIT

Onze eerste corona-challenge noemt “groetjes uit”. Je krijgt van ons 16 postkaarten met foto’s op van bezienswaardigheden. De bedoeling is dat je de plek van de postkaart zoekt en je daar de bezienswaardigheden in perspectief fotografeert. Je hebt in totaal 1 uur de tijd om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Met de ene foto kan je al wat meer punten verzamelen dan met de andere. Je zal dus moeten bedenken naar welke plaatsen je best gaat om het meest punten te kunnen scoren in 1 uur tijd. Succes!

 

LEEFTIJD: JONG, OUD EN ALLES ERTUSSENIN

TIJD: 1 UUR

PLAATS: CENTRUM BRUGGE

BENODIGDHEDEN: EEN GSM OF FOTOTOESTEL EN DE AFGEDRUKTE POSTKAARTEN + KAART VAN BRUGGE (IN BIJLAGE)

WANNEER: VANAF 1 NOVEMBER 2020

AANTAL DEELNEMERS: MINSTENS 2

 

TIP: PARKEER (2 UUR) GRATIS ONDER HET ZAND (TOT 31/12/2020)


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


CHALLENGE 2: TRY TO FIND US!

9 letters, 1 woord, 17 980 mogelijkheden... Maar wij zoeken precies dat ene woord! Binnen welke tijd kan jij ons het juiste woord doorsturen? Ga op onderzoek in Tillegem Bos en stuur ons dat ene woord door!

 

OPGELET: deze challenge is afgelopen

 

LEEFTIJD: JONG, OUD EN ALLES ERTUSSENIN

TIJD: ONGEVEER 1 UUR

PLAATS: TILLEGEMBOS IN BRUGGE

BENODIGDHEDEN: PLATTEGROND DIE JE KAN VINDEN IN BIJLAGE

WANNEER: 7 - 11 NOVEMBER 2020

AANTAL DEELNEMERS: 1-4


CHALLENGE 3

Wegens het hele coronagebeuren staan er de komende weken en maanden nog altijd geen loopwedstrijden op het programma. Daarmee vallen voor heel veel lopers de trainingsdoelen weg! Daarom deze challenge! Wij dagen je uit om jouw snelste 5, 10 of 21 km te lopen! Download onze challenge voor meer info!

 

Zou jij ook graag 5 km kunnen lopen maar ontbreekt het je aan motivatie? In februari starten we met een (not just) start to run programma! Kijk hier voor meer info!

 

Ook voor de jongsten hebben we deze week een challenge voorzien! Ben je benieuwd? Schrijf je dan in voor onze challenge via onderstaand invulformulier!

 

LEEFTIJD: JONG, OUD EN ALLES ERTUSSENIN

AFSTAND: 5 KM

PLAATS: VRIJ TE KIEZEN

BENODIGDHEDEN: RUN-APP OF SPORTHORLOGE

WANNEER: 14-22 NOVEMBER 2020

AANTAL DEELNEMERS: 1-4


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


CHALLENGE 4

Je zal Brugge nog nooit zo in detail bekeken hebben, en zeker niet dit deeltje van Brugge! Ben jij hier al eens op ontdekking geweest? Verken de wijken de Verloren Hoek, Sint-Anna en Sint-Gillis. Je ontdekt er pareltjes zoals de Jeruzalemkerk en de Sint-Janshuismolen. Maar staar je niet los op deze pareltjes want jij bent bezig met een zoektocht! Een zoektocht waarbij je 36 foto’s in de juiste volgorde moet zien te leggen!

 

LEEFTIJD: JONG, OUD EN ALLES ERTUSSENIN

AFSTAND: ONGEVEER 4 KM

PLAATS: BRUGGE

BENODIGDHEDEN: PLATTEGROND DIE JE KAN VINDEN IN BIJLAGE

WANNEER: VANAF 19 NOVEMBER 2020

AANTAL DEELNEMERS: 1-4


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


CHALLENGE 5

Volg ons op instagram om te weten vanaf wanneer je deze uitdaging kan aanvatten!