Online

DOE MEE MET ONZE CORONA-CHALLENGES!

Geef toe, jij hebt je tijdens die eerste lockdown ook keihard verveeld! Niet?! We gingen ’s ochtends eens een wandeling maken, we maakten een uitgebreidere maaltijd klaar om onze dag toch wat te vullen en daarna even platte rust om in de namiddag misschien nog een wandelingetje te maken. Ah ja, en met de kinderen konden we de berenjacht doen, waarbij we na 5 keer wisten dat er bij de derde straat rechts een grote panda ons achter het raam zat op te wachten. Surprise, surprise!! Wil jij dit niet opnieuw? En wil je je dagen eens wat actiever invullen? Doe dan mee met onze corona-challenges!! Wedden dat er iets tussen zit voor jou (en je gezin)?!

 

Elke week zorgen we voor een nieuwe challenge! Deze challenges zullen heel uiteenlopend zijn. Ik wil nog niet te veel verklappen maar geloof me, het wordt de max! Klik hier voor meer info!

 

ONLINE TRAININGSPROGRAMMA

Wil jij blijven sporten vanuit je kot? Wij bieden een online trainingsprogramma aan met tal van oefeningen waar je bijna niets voor nodig hebt! Je kan de trainingen per week aanschaffen.

 

Klik hier om dit eens uit te proberen of om een reeks aan te schaffen. Reeks 1 (in totaal 6 trainingen) is voor iedereen gratis.

START TO RUN

We kunnen opnieuw niet meer sporten zoals we anders zouden willen en kunnen doen. Maar misschien is dit wel het ideale moment om je eens toe te leggen op het lopen van 5 km! Met dit schema bouw je op van 0 tot 5 km in 13 weken tijd. Naast de looptrainingen worden wekelijks ook oefeningen aangeboden als ondersteuning van je loopschema.

 

Klik hier om van start te gaan met jouw start to run!

INDIVIDUEEL LOOPSCHEMA

Loop volgens jouw mogelijkheden en richting jouw doel! Dit kan gaan over je eerste 5 km of je zoveelste marathon waarin je een betere tijd wil neerzetten! 

 

Kijk hier voor meer info!

INDIVIDUEEL TRAININGSSCHEMA

Heb jij een specifieke doelstelling en wil je hieraan thuis verder werken? Laat ons weten wat jouw doelstelling is en dan maken we een schema op maat!

 

Kostprijs: € 45 voor een trainingsschema die je 3 weken uitvoert.

 

Neem met ons contact op via onderstaand formulier!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.